TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven

 

 

At lære et fremmed sprog er en udfordring for alle. Imidlertid, hvis du vil bo i Spanien, er det vigtigt at være i stand til at kommunikere på Spansk. Det vil hjælpe dig, og du vil få det mest ud af dit liv her. Check vores informationer om sprogkurser og skoler.

At lære spansk

Hvordan lærer man sproget
At lære sprog er en udfordring for enhver, men hvis du ønsker at bo i et fremmed land, er det meget vigtigt. Som det er for alle lande, gælder at hvis du vil have det meste ud af at bo i Spanien, må du uden al tvivl lære et grundniveau af Spansk.

I visse forhold, som f. eks. at finde en lejlighed, eller give en adresse/retning til en taxi chauffør, er det en rigtig stor hjælp, hvis du prøver at tale spansk. Bortset fra disse praktiske betragtninger, vil du nyde at leve i Spanien meget mere, når du kan kommunikere. Selv i de mest turistprægede områder, er der masser af situationer, hvor spansk er nødvendigt, lige fra at få din telefon tilsluttet og til at have noget at gøre med regeringsembedsmænd.

Hvordan man lærer spansk
Uheldigvis, trods alle påstande om det modsatte, så er der ingen lette tricks eller genveje til at lære sproget med held. Fra sprog-bøger til videokassetter og online kurser, har i hundredvis af selskaber viet sig til at hjælpe folk med at skrive og tale spansk.

Læs aviser og blade. Se TV og film. Lyt til radio. Snak med naboen. At hele tiden arbejde med det spanske er en nødvendighed. Den rigtige nøgle er simpelthen at fordybe sig i sproget, og øve, øve øve. Jo mere du sætter dig i situationer, hvor dit eget sprog ikke kan bruges som en krykke, jo hurtigere vil du lære spansk.

At lære foran fjernsynet
Fjernsyn er sandsynligvis den hurtigste måde at forøge dit niveau af en lyttende forståelse. Det er gratis og du har garanti for at høre folk tale naturligt (og hurtigt). Forvent ikke at forstå alt, og især noget som et chat-show, da det også er vanskeligt for mennesker med et godt niveau af spansk.

Jo mere man lytter og ser, jo hurtigere vil man finde ud af at man fanger ord og sætninger. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt og smertefrit man kan lære på denne måde.

Sprog kurser
Kurser bliver udført næsten udelukkende på Spansk, selv for begyndere, hvilket skulle hjælpe dig til at blive vænnet til de spanske lyde og udtaler, og det er grunden til, at mange mennesker for at komme rigtigt i gang, vælger at deltage si et spansk sprog kursus.

Mellem lokale universiteter, der tilbyder sprog programmer og specifikke sprog skoler, er der mange forskellige muligheder til rådighed.

Det er generelt tilrådeligt at lære i et passende tempo over en længere tidsperiode. Hvis du har brug for et basis kendskab af spansk i en kort tidshorisont, har disse skoler normalt intensiv kurser, der vil give dig en "kickstart" i sproget. Som i ethvert andet sprog, er succes udelukkende et spørgsmål om, hvor megen energi, du lægger for dagen. Ved samtidig at lave en anstrengelse for at øve spansk både i og udenfor klasseværelset, vil det hurtigt forbedre dine færdigheder.

Hvis din tid er begrænset, eller hvis tanken om et sprogkursus ikke tiltaler dig, vil vi alligevel foreslå, at du har så megen personlig kontakt til det spanske folk, som muligt. At memorer de grammatiske regler er dejligt, men der er intet, der slår praktisk erfaring.

Sprog udveksling, også kaldet "intercambios", er den perfekte måde at garantere, at du vil øve dit spanske hver uge. Det virker ved at parre sig med en spanier, der ønsker at lære dit sprog. Det er også en god måde at få nye venner.

De fleste universiteter og sprog skoler enten har lister over potentielle spanske kandidater, eller har i det mindste en tavle, hvor man kan opsætte meddelelser.

 
 
   
Gran Canaria Sprogskole https://www.grancanariaschool.com
Lær spansk gratis https://www.studyspanish.com
 

Bedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen