TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven
 

 

 

Indkøb på Gran Canaria

I alle byer på Gran Canaria vil du finde tilstedeværelsen af et utallige og varieret antal butikker, hvor du vil være i stand til at købe alle slags produkter. Indkøb på Gran Canaria forbliver en personlig og ikke en upersonlig oplevelse.  


Flertallet af spanske butikker er mindre familiedrevne forretninger.

En Kanarier tror ikke så tit på det at stå i kø, og folk skubber og maser sig helt frem foran. Ekspedienter vil ikke altid ekspedere kunderne i den rigtige rækkefølge; så hvis det er din tur - sig det! Den sidste person i køen bliver kaldt "La Ultima", og du kan spørge - eller blive spurgt om, hvem der er "La Ultima".

Nogle fremmede beklager sig og siger, at Kanariske ekspedienter kan være sure, men vi har opdaget at det store flertal af dem er venlige og behagelige.

Gran Canaria har længe været et vigtigt handels centrum, med et godt udvalg af indkøbscentre og indkøbsdistrikter, sammen med en travl havn, gademarkeder og lave skatter og med mange importerede varer. Man sørger for sit enorme turistmarked, hvor mange af Gran Canarias forretninger henvender sig til turisterne, som de tilbyder en vifte af Gran Canarias souvenirs.

En af de største attraktioner ved at handle på Gran Canaria er unægteligt de lave skatter og afgifter, der ligger på visse importerede varer, hvilket betyder, at man kan finde en række varer, der er mellem 10 og 30% lavere end i resten af det Europæiske område.

Man vil således på Gran Canaria kunne finde meget konkurrencedygtige priser for parfumerivarer, kosmetik, tobak, alkohol, og i mindre grad elektroniske apparater og motorkøretøjer.

Gran Canaria kan imidlertid også tilbyde masser af seriøse indkøbsmuligheder for dem, der nyder dette tidsfordriv, med et godt udvalg af indkøbsområder i de fleste af Gran Canarias byer.

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, er hjemsted for den største koncentration af forretninger på øen, især området omkring indkøbsgaden Calle Mayor de Triana, hvor mange forretninger har hjemme i yderst historiske bygninger, i kontrast til mere moderne butikker.

Andre bemærkelsesværdige indkøbsområder i Las Palmas, inkluderer gaderne Calle Viera y Clavijo og Calle Cano.

Avenuen Mesa y Lopez er et andet populært indkøbsdistrikt i Las Palmas, hvor du vil finde Gran Canarias mest berømte og højt ansete varehus El Corte Inglés, sammen med mange mindre lokale forretninger og modebutikker.

Lige i nærheden er Parque Santa Catalina blevet kendt for sine billige elektroniske varer.

Ikke kun i Las Palmas
Der er omkring 20 hoved indkøbscentre spredt udover Gran Canaria. De bedste indkøbscentre i Las Palmas inkluderer "7 Palmas", "Las Arenas", "La Ballena" og også "El Muelle".

I kommunen Santa Lucia på Gran Canaria, i byen Vecindario, ligger indkøbscentret Atlántico og La Ciel, der begge er et besøg værd, mens regionen San Bartolomé de Tirajana er kendt for indkøbscentrene Cita, Jumbo, Faro 2 og Meloneras.

Markederne på Gran Canaria er altid populære for øens gæster, hvor de bedste tilbud bliver fundet på den sydlige del af øen. Idet de henvender sig mere mod turisterne, tilbyder disse markeder endeløse rækker af stande, forskellige indkøbsmuligheder og utallige gaveidéer.

Inde i landet koncentrerer de traditionelle gade markeder sig mere om lokale produkter, hvor der sælges frisk frugt. grønsager, kødvarer og oste.

Hold udkig efter kendte mærkevarer, da de som regel ( ofte ) er falske kopier.

Om handel
Gran Canaria har n lang handelsmæssig tradition takket være aktiviteterne i den strategiske havn, som var en frihavn indtil Spanien kom ind i EU. Gennem denne havn er øen blevet forsynet med de mest forskelligartede varer fra de forskellige kontinenter, inklusive varer, der har været svære at finde andre steder på det Europæiske kontinent.

Samtidig har Gran Canarias status som turistmål sat øen i en meget privilegeret stilling fra et handelsmæssigt synspunkt. Handel har nået et højt niveau af udvikling på øen, idet det hovedsageligt er baseret på et potentielt marked på næsten 4,5 millioner mennesker, der inkluderer den lokale befolkning, turister og gæster.

Åbningstider:
De fleste forretninger på Gran Canaria har en begrænsning på kun 72 butikstimer om ugen. Der er åbent fra kl. 10.00 til så sent som 20.00.

Forretningerne på Gran Canaria holder ofte en lang frokostpause ( siesta time ) om eftermiddagen i omkring 3 timer et eller andet sted mellem kl. 13.00 og kl. 17.00. De fleste forbliver lukkede de fleste søndage.
 


European Consumer Centre (CEC) http://cec.consumo-inc.es
 

Vi tilbyder meget billig reklame og er evt. behjælpelig med udformningen. Vi har også altid et godt tilbud på hjemmesider.

 

Bedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen