onMouseOver="window.status='Welcome to www.canario.co.uk - We will find the best offer - Use this site as startpage for the next travel - Have A Nice Trip';return true" link="#FFFFFF" vlink="#FFFFFF" alink="#FFFFFF" text="#000000">

TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven

 

 

At sejle på Gran Canaria er en sejlers drøm, især fra april til oktober.

Sejlcentrene ligger i Las Palmas, hvor det årlige
Atlantic Rally for Cruisers (ARC) afgår, og på sydkysten, specielt Pasito Blanco, Arguineguin, Puerto Rico og Puerto de Mogán.
 
 

Kanarieøernes sejlsportsmænds glimrende internationale konkurrence ydelser, er ikke en konsekvens af held, men skyldes Gran Canarias optimale sejlforhold. Det er bevist af den fortsatte tilstedeværelse af så mange yachter, der væk fra øens strande nyder det usædvanligt gode sejlmiljø, i åbne, solmættede søer, med de stadigt herskende vinde.

Mange internationale regattaer enten starter eller ender på Gran Canaria, og regattaer er en dagligdags begivenhed i den lokale sportskalender, især for latin, snipe og andre klasser, som f.eks. motorbåde. Alt det nødvendige udstyr og både til sejlsporten, kan lejes. Tag til hvilken som helst by ved kysten, og du vil let kunne finde en skole eller et selskab, der vil forsyne dig med det udstyr, du har brug for til at begynde at sejle og til undervisningsbrug.

Gran Canaria har udmærkede marina faciliteter, og dens havne bliver igen og igen brugt af europæiske sejlere, enten som afsejlingspunkt for en atlantisk overfart, eller som base for kryds mellem øerne, hvor man kan nyde den venlige varme, der er i folk og klima.

Dette faktum er udenfor diskussion, når man ser på, at øen har været vugge for omkring 30 verdensmesterskaber i de forskellige slags sejlsport, og for 6 olympiske guldmedaljer, nemlig José Luis Doreste, Roberto Molina, Patricia Guerra, Domingo Manrique de Lara og Fernsndo León.
(Canary Island yachtsmen)

Næsten enhver søsport er mulig hele året rundt på Gran Canaria, med det milde klima der hersker her, med dets varierende kyst med mere end 236 km kystlinie og næsten 60 km heraf strande, sammen med faciliteterne, der tilbydes i de mange marinaer.

Disse aktiviteter inkluderer sejlsport, surfing, windsurfing, bodyboarding, kitesurfing, dybhavsfiskeri, faldskærmsglidere, jet- og vandski, skibsvrag og marine reservater til at dykning og sejlsport, eller simpelthen det at nyde havet.

Vandtemperaturerne, som varierer mellem 18C om vinteren og 22C i resten af året, havnenes infrastruktur for sejlsport, og de optimale sø og vindforhold, gør denne ø til det ideelle sted at øve sejlsport og andre vandsporte hele året. I realiteten er vandsport den vigtigste underholdnings aktivitet, der tilbydes på øen.

Vinde, der er ideelle for sejlsport, havstrømme, der tiltrækker store stimer fisk nær ind til kysten, og den fantastiske havbund, er de naturlige forhold, der har skabt en uafbrudt sports sæson på Gran Canaria, medens, i resten af Europa, alle aktiviteter med relationer til havet, står helt stille om vinteren.

Under Havne har jeg opført marinaerne på Gran Canaria, så hvad enten du er nybegynder og skal have din første undervisningstime, eller du måske er mere erfaren og leder efter en marina, hvor du fortøje eller ligge for anker, skulle du være i stand til at finde noget passende her.

 

Federación Insular de Vela de Gran Canaria
Muelle Deportivo
Las Palmas de Gran Canaria 
Tel. 928 29 15 67
 
   
Real Club Victoria
Paseo de Las Canteras 4
Las Palmas de Gran Canaria
Tel. 928 46 06 30
 
   
Real Club Náutico de Gran Canaria
León y Castillo 308
Las Palmas de Gran Canaria
Tel. 928 23 45 66
 
 

På de Canariske øer er der forskellige firmaer, der lejer sejlbåde ud, hvis du har trangen til at opleve Atlanterhavet eller de andre øer. Der er mange muligheder.


Atlantic Islands Sail Training Centre


Både & SkibeBedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen