Gran Canaria er et meget kulturelt sted med meget
forskellige mennesker og gæster indenfor sine grænser. Gran
Canaria er unik på den måde, at man tager sig af alle,
ligegyldigt hvordan deres smag er.
Restauranter og spisesteder på Gran Canaria
Åbningstider:
Når man spiser på Gran Canaria forventes det, at man spiser,
når de lokale gør det. Morgenmad er det første om morgenen
og det varierer fra almindelige kager og kornprodukter, til
engelsk stil morgenmad med forskellige stegte ting.
Frokost begynder almindeligvis midt på eftermiddagen mellem
14.00 og 16.00, under Gran Canarias berømte fiesta-tid, når
mange restauranter har særligt travlt med at servere for
både lokale og turister. Restauranter på Gran Canaria gør
altid ekstra meget ud af søndag frokosten, som ikke bør
undværes.
Skønt et stort antal restauranter på Gran Canaria åbner for
aftenens middag omkring kl. 18.00, er dette rettet mod
turistmarkedet, og dem som foretrækker at spise tidligt.
Middagen på Gran Canaria er tidligst omkring kl. 21.00, med
restauranter og spisesteder har almindelig åbningstider til
midnat og senere.
Stort tilbud af
madvarer
Restauranter på Gran Canaria tilbyder et stort udvalg af
madvarer fra hele verden, fra Indien, Kina, Thai,
Amerikansk, traditionelt engelsk, japansk og mexicansk,
samtidig med Fast Food, luksus middage og m.m.
Udvalget og kvaliteten af steder at spise på De Kanariske
Øer findes ikke andre steder. Med en forskelligartethed af
mad der kan tilfredsstille den mest sultne, eller de mest
kræsne ganer, fra beskedne Fish and Chips til en gourmet
Banquet, fremstillet af topchefs fra hele verden.
Du vil også opdage, at de fleste restauranter har
fremragende vine, inklusive de lokalt fremstillede, som et
udvalg af øl og spiritus.
Friskfanget hver dag, er fisk en specialitet på de Kanariske
Øer, og det har altid været en af grundstenene for disse
søfarende folk. Hvorfor ikke byde dig selv på en af de mange
fiskeretter, lavet på den traditionelle Canariske stil,
sædvanligvis serveret med Mojo sovs, enten varm og krydret
eller med hvidløg, dette ledsaget af friske lokale grønsager
og frugt, en fornøjelse man ikke må undvære under sit
ophold.
For eksempel på din
ferie på de Kanariske Øer, hvorfor så ikke prøve en Tapas,
en ideel hurtig snack eller et let måltid med en forskel,
der består af små portioner af hovedretter som f.eks.
kødboller, stegt blæksprutte eller røget skinke. Den bedste
måde at prøve dem er at vælge 2 eller 3 forskellige, en god
idé, hvis I er en gruppe, at I så får måske et dusin
forskellige retter til deling. En dejlig måde at smage den
lokale mad.
Med en kultur så
helt anderledes som den Kanariske, vil du aldrig komme til
at mangle at prøve noget nyt eller forskelligt, og det er
grunden til at Gran Canaria er sådan et godt sted at spise
ude. |