TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven

 

 

Gå en tur i gaderne i enhver af Gran Canarias byer, og nyd de mange smukke bygninger og pladser. Der er flere rolige parker og steder at opdage, nogle lige i hjertet af Las Palmas, som er Gran Canarias pulserende by, og den mest spændende by på de Canariske Øer.
 

Spadser gennem øens dejlige parker og tag den dejlige atmosfære til dig. Nyd den fantastiske natur, der omgiver byerne. Der er en overflod af spansk livsstil her, og skønt det er en by med næsten 600 års historie, har den ikke rystet meget af sig af den typiske spanske tradition. Slap af på en lille café og se folk passere forbi.

Gran Canaria er en ø med festligheder, der fortsætter gennem hele året. Der er ikke en by, landsby eller landsby, der ikke fejrer dets egen specielle begivenhed, hvor ingen føler sig holdt udenfor. Det er præcist gennem disse festligheder, når den medfødte gæstfrihed og venlighed fra Gran Canarias befolkning, bliver tydelig.

Disse fester demonstrerer også den vitalitet, flertydighed og den majoritet af kulturelementer, som den lokale befolkning er blevet fordybet i gennem mange århundreder.

Herunder kan man finde nogle af de største og mest velkendte parker og pladser på Gran Canaria.


Copyright  www.fotosdegrancanaria.com
Parque Urbano de San Juan
Professor Lucas Arencibia
25200 Telde  Gran Canaria


Foto galleri

 

En af de største parker på De Kanariske Øer, Gran Canarias Parque Urbano de San Juan er er særligt tiltrækkende  sted, placeret i Telde området. Den dækker 135.000 kvadratmeter, den er den anden største bypark på de Kanariske Øer. Siden den blev færdiggjort, er den blevet et symbol for Telde som by i det 21.de århundrede.

Højdepunkterne her inkluderer skulpturer, spadsere- og cykle stier, der skyldes Placido Fleitas, en kunstner fra Telde, natur- og skovture, en legeområde for børn, en stor sø omkring San Juan Kirkegården, åbne områder med græs, udendørs koncerter og sæsonmæssige begivenheder.

Åbningstider:
Mandag - søndag
10.00 - 22.00

Adgang: Gratis

Parque de San Telmo
Bravo Murillo
35003 Las Palmas

På vej ud af Triana ligger Parque de San Telmo med sit læ og sin musiktribune, og busstationen, hvor du kan komme med en bus til ethvert sted på øen.

Dette lille fredelige tilflugtssted ligger i centrum af den store by Las Palmas, ved siden af Calle Triana, med en mangfoldighed af forskellige butikker, restauranter og barer. Den store park indeholder adskillige områder, hvor man kan sidde, stier, modne landskaber med store palmer og mange populære udendørs begivenheder, inklusive et antal lokale messer.

San Telmo Parken dækker i øjeblikket 17.300 kvadratmeter.

Åbningstider:
Mandag - Søndag - 24 timer

Adgang: Gratis


Copyright  www.fotosdegrancanaria.com
Parque de Santa Catalina
Porte Las Palmas
35007 Las Palmas


Foto galleri

Midt imellem Las Canteras i vest og havnen i øst, kan du finde denne smukke park. Mange festligheder, begivenheder og koncerter der finder sted i byen, sker i denne park. Karnevalet (februar/marts) for eksempel, har sin hovedscene her, og parken er fyldt med mennesker.

Det er et godt sted at starte din sightseeing af Las Palmas, da mange turistbusser har deres stoppested her.

I parken kan du se en skulptur, (placeret der af byen), af en gammel kone, der fodrer dyrene. I realiteten var hun en gammel, hjemløs kvinde, der boede i parken, og hendes navn var Lolita Pluma. Pluma betyder fjer, og hun blev kaldt det, fordi hun altid havde masser af fjer på sig fra de fugle, hun fodrede.

I gaderne omkring parken er der mange dejlige caféer, barer og restauranter, ligesom der er mange forretninger. Parken ligger tæt på Elder Museum, der udstiller mange ting om Videnskab og Teknologi. Santa Catalina Parken er kendt for at være vært for mange af områdets mest kendte karnevaler og festivals.

Placeret tæt på La Luz og Havnen i Las Palmas, er parkens centrale område omgivet af Elder Bygningens Videnskabelige Museum, et legeområde for børn og et moderne turistkontor.

Åbningstider:
Mandag - Søndag - 24 timer

Adgang: Gratis


Copyright  www.canario.co.uk
Casa y Jardines de la Marquesa
(Marchioness of Arucas House and Gardens)
Carretera de Banaderos
35400 Arucas

 

Beliggende på den nordlige side af Gran Canaria, i Arucas området, ligger Casa y Jardines de la Marquesa, Marchioness de Arucas´ hus og haver, ejet af en person af samme navn. Bygget sent i det 19. århundrede, indeholder dette historiske hus smukke landskabs haver og indeholder mange enestående botaniske arter.

Imidlertid, skønt huset er dejligt, er de romantiske haver det mest attraktive træk ved denne ejendom, og af den Canariske Øs regering er det blevet erklæret bevaringsværdigt på grund af sin estetic og sin botaniske interesse. Den romantiske 19. århundrede have er sat til med ødsle beplantninger af bananer og
strelitzia.

Der findes en grotte, et eksotisk sommer hus og mange sjældne planter, og der er eksempler på tropiske og subtropiske planter i disse haver.

Åbningstider:
Mandag - Søndag
09.00 - 13.00 og 14.00 - 18.00

Adgang: 5€


Copyright  www.fotosdegrancanaria.com
Parque Doramas
(Pueblo Canario)
35005 Las Palmas


Foto galleri

Doramas Parken er en smuk park, der ligger i distriktet Ciudad Jardin,  i midten Vegueta og Las Canteras. Parken er opkaldt efter Guanche kongen Doramas, som kæmpede længe mod spanierne, før han blev dræbt i Arucas.

Efter at have gået rundt i byen en hel dag, er det dejligt at komme herind og slappe af. Sæt dig på en af de mange bænke, og se vandkaskader og statuer, og udforsk de smukke planter og blomster, man kan finde her.

Placeret i Parque Doramas ligger Pueblo Canario. Det er en kopi af en typisk Canarisk landsby. Den canariske maler Néstor de la Torre, er manden bag dette. Alt er kunstigt, men det er alligevel et dejligt sted at slappe af, købe souvenirs og lokalt kunsthåndværk, eller se på traditionelle shows med dans og sang.

Et monument der beskriver de originale Guanche styrte sig i en afgrund for at undgå at blive taget til fange, symboliserer den modstand Guanche Høvdingen Doramas, parken er opkaldt efter, ydede de spanske erobrere.

Selve Doramas Parken er et subtropisk paradis, der er et besøg værd. Vandfald, en mangfoldighed af Canariske blomster, en terrasse café, og helt ærligt, en verden væk fra den omkringliggende by. I centrum af parken ligger HOTELLET, man skal se, Hotel Santa Catalina. Det stammer tilbage fra det 18. århundrede og er bygget i original Kanarisk stil. Det er meget bemærkelsesværdigt og der er en dejlig terrasse, hvor man kan sidde og få sin morgenkaffe eller eftermiddagste.

 

Gran Canaria er  sig selv en stor tema park, da den har et stort udvalg af underholdningsaktiviteter at tilbyde sine gæster. Den har også udviklet nogle naturlige og kunstige områder, hvor dets attraktioner og shows bliver lagt sammen, blot for at underholde og i mange tilfælde at undervise sine besøgende.

Skønt øen ikke har store tema parker, er underholdnings områder på Gran Canaria kendte for deres variationer, originalitet og en følelse af at være sammenkædet med omgivelserne og deres naturlige ressourcer. Du kan derfor finde Botaniske haver , Zoologiske haver, vandlande og disse parker er kædet med den kanariske kultur. Du vil også kunne finde videnskabelige og- eller underholdnings parker.

Ved siden af de nævnte parker må vi ikke glemme Cactuelda Parque, Palmitos Parque og Botanisk Have, der alle er nævnt under tur forslag.

 

Bedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen