TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven
 

 

Gestoria:  En GESTOR er et koncept, som mange fremmede, nye i Spanien, har problemer med at forstå, da den profession simpelthen ikke eksisterer i deres hjemland. Gestorer  opstod fordi bureaukratiet i Spanien var så kompliceret (hvilket det i stor grad fortsætter med at være). 


Med andre ord, Gestor er en profession, der principielt er helliget det at hjælpe dig med det spanske bureaukrati. Heldigvis er der mange Gestorer i de populære kystbyer, der taler de nordiske sprog, og som er parate til at hjælpe. Der er sikkert også Gestorer, der taler dansk, men de er sværere at finde, så man må sikkert slå sig til tåls med at kunne finde en Gestor, der taler skandinavisk.

Alle spanske byer har mindst en Gestor. De er en nødvendig del af livet, fordi spanske regerings- og rådsmedlemmer notorisk er langsomme og pedantiske. Bureaukratiske fremgangsmåder er gammeldags indviklet, og skal følges slavisk til det sidste bogstav.

Derfor, i stedet for at bryde med disse bureaukrater helt alene, kan du læne dig tilbage, og lade en Gestor tage slæbet for dig. En Gestor er generelt effektive og opmærksomme mod deres klienter, og deres salær er normalt meget rimelige. Gestorer er professionelle der også tilhører en sammenslutning.

En Gestor er en konsulent til alt muligt, som kan gøre dit liv i Spanien meget lettere. Når de arbejder i et kontor kendt som Gestoria, fungerer de som mellemmand i det forhold til forskellige offentlige virksomheder. De kender arbejdsgangen i mange råd, og lokale regeringskorridorer, og er normalt i stand til at skaffe en official tilladelse eller dokument meget hurtigere  end du kan gøre det selv – også endda selvom du taler flydende spansk.

Advarsel
Skønt en Gestor vil rådgive dig om, hvad du kan kræve, og hvad du ikke skulle kræve, når du udfylder en indtægts eller skatte del af en formular, så husk på, at det er dig, der underskriver formularen, når den er færdig, og det er dig, der er ansvarlig for det, du erklærer.

Vær klar over, at en Gestor ikke er en sagfører eller skatterådgiver, og i særlige, specielle områder kan det være nødvendigt at søge råd hos disse mere kvalificerede professionelle.

Servicer
Hvis du ikke er resident i Spanien, så vil en Gestor sørge for, at regningerne bliver betalt, og at dit hjem stadigvæk er der og venter på dig, når du vender tilbage.

Gennemsnitsspanieren ville aldrig overveje at opnå særlige tilladelser og licenser uden at bruge en Gestor. Så hvorfor prøve at overleve uden en Gestor?

Typisk vil en Gestor være i stand til at behandle følgende sager for dig:

 
Skatter

Administration af indtægts- og formueskat for såvel residente som ikke-residente. Betaling af lokale skatter som afdrag (IBI), vrøvl, og bil skat for Spanske køretøjer.

Overdragelse af fast ejendom

En Gestor kan klare alt det legale arbejde og skatte betalinger, der bliver krævet ved køb eller salg af fast ejendom.

Køretøjer

De kan arrangere ejerskifte og adresser der skal registreres, ligesom de kan hjælpe med papirarbejdet omkring det at få et spansk kørekort, og importere køretøjer.

Forretning

Hvis du beslutter dig til at starte en forretning, en Gestor kan tilbyde vigtige råd om at udfylde medarbejderkontrakter og betale bidrag til Social Security (sygesikring)

NIE residencia

En Gestor kan hjælpe dig med at få en residencia tilladelse.
De kan også sørge for, at dit nationale udlændinge identifikations nummer (NIE) bliver udstedt. Du vil få brug for dette nummer, når du har købt lokal ejendom.

Forsikring

Mange Gestorer er forsikringsagenter, og kan arrangere forsikringer på dit liv, hus og bil.

Testamenter

Din Gestor kan rådgive dig hvordan du skal forbered et testamente for din spanske ejendom, såvel som være i forbindelse med den lokale Notar ved underskrivelse og stempling af testamentet.

Tilladelser

Din Gestor kan også sørge for, at du får fiske- og eller jagttilladelser, ligesom våbentilladelser.

 

I tilgift til ovenstående vil du opdage, at din Gestor er en informationskilde og praktisk rådgiver til at løse forskellige administrative problemer, der opstår I hverdagslivet.

 
 

Bedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen