TeamCanaria Buyers Agents on Gran Canaria - Make Your Dream Come True

 
 

Solen.dk

 

Canario.dk
- Kasino
-
Kirker
-
Ambassade & Konsulat
-
Elektricitet
-
Politi
-
Post
-
Postkort
-
Telefon
-
Tyveri
-
Turist Kontor
-
Vand
-
ESA - Space Agency
- Aqualand
-
Palmitos Park
-
Cocodrilo Park
-
Holiday World
-
Mundo Aborigen
-
Sioux City
-
Cactualdea Park
-
Banana Park
-
Camel Safari
-
Gokart
-
Jardín Botánico
-
The Black Horse
-
Blue Canarias Helicopters
- Luft Sport
-
Cykling
-
Golf
-
Bjergklatring
-
Walking & Hiking
-
Jet & Vand Ski
-
Dykning
-
Surfing & Bodyboarding
-
Windsurfing
-
Sejlsport
-
Storfiskeri
- Shopping
-
Shoppingcentre
-
Taxfree
-
Markeder
-
Siesta
- Billeje
-
Barne & Klapvogne m/m
-
Hotel Booking
-
Vejret
- Lejligheder
-
Bungalows
-
Camping
-
Villaer
-
Hoteller
-
Hostels
-
Bjerg Hoteller
-
Privat udlejning
- Auto Udlejning
-
Lufthavn
-
Busser
-
Bil Leje
-
Taxi
-
Havne
-
Færger
- Lufthavn
-
Færger
-
Flybilletter
-
Rejsebureau
-
Rejseforsikring
- Håndværkere - Mad
-
Drikke
-
Vine
- Natteliv
-
Barer
-
Restauranter
- Tandlæger
-
Læger
-
Massage & Alt.
-
Hospital
-
Apotek
- Link - Kort & Bøger - Strande
-
Fauna
-
Flora
-
Parker & Torve
- TV
-
Radio
-
Aviser
- Rygning - Banker
- Vekselkontor
- Kultur
-
Teater & Musik
-
Historie
-
Sagnet om San Borondon
-
Sagnet om Atlantic
-
Immigration til Louisiana
-
Befolkning
-
Oprindelig kultur
-
Lær Spansk
-
Museer
- Jul
-
Nytår
-
Fest & Helligdage
-
Karneval
- Flytning
-
NIE & Residencia
-
Bankkonto
-
Gestoria
-
Forsikring
-
Bilsyn
-
Skoler
- Ejendomshandel - Frisør - Send til en ven

 

 

Gran Canarias befolkning

Befolkningen på Gran Canaria er kendte for deres gæstfrihed mod gæster, og for deres fredelige og venlige natur. Og det er de blevet på grund af den fortsatte trafik af mennesker og kulturer,

der er kommet som et resultat af øens strategiske placering mellem 3 kontinenter.

Øens berømte forårsvejr hele året rundt, og dens naturlige ressourcer forsyner beboere på Gran Canaria med en meget høj livskvalitet.

Næsten 96% af indbyggerne på de kanariske øer er Romersk Katolske, som er meget traditionsbevidste, hvilket kan ses på de store religiøse festdage og især i "Semana Santa" (En hellig uge før Påske), når omfattende festligheder finder sted på alle øerne.

Gran Canaria er den mest befolkede af øerne i den kanariske øgruppe, der ligger nær den Vestafrikanske kyst. Befolkningen er kaukasier af Spansk, Portugisisk og Fransk oprindelse.

Befolkningen på Gran Canaria er ung i sammenligning med resten af landet og Europa, bekræftet når man ser, at den største del af befolkningen er mellem 15 og 45 år, og at befolkningen vokser med 3,71%, sammenlignet med det nationale gennemsnit på 0,27%

Måske fordi befolkningen er så ung, er det også den mest kosmopolitiske af øerne (især hovedstaden, der er hjem for næsten halvdelen af befolkningen) og det er det, der giver øen så mange særlige træk, der udtrykkes i deres åbne natur og kulturelle forskellighed.

En facet af befolkningen, der altid forbavser en besøgende, er den måde, man taler på, som på trods af det faktum, at man taler et forståeligt spansk, har det også været under indflydelse af den sproglige forskellighed, som blev bragt til øerne af den fortsatte passeren af udenlandske gæster gennem tiderne.

For mange mennesker er Gran Canarias sprog en rest af de latinamerikanske dialekter, i den forstand at begge har en sødme i betoningen, mens det også er fyldt med nogle underlige praksis, som brugen af kærlige formindskelser ( Antoñito i stedet for Antonio) og erstatningen af "c" og "z" med "s".

I det hele taget er folk på Gran Canaria meget vænnede til fremmede sprog, og man kan let finde en lokal beboer, som har lært sig selv at tale og forstå mange fremmede sprog.

Øen har en befolkning på
838.397
(2009) og 381.847 af dem boede i 2009 i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas de Gran Canaria er også hovedsted i provinsen Las Palmas, (Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote )og også en af de to hovedstæder i kanarieøernes autonome samfund, sammen med Santa Cruz de Tenerife.

Skønt mindre end Tenerife og Fuerteventura, bebos Gran Canaria af over halvdelen af øgruppens befolkning - de fleste i Las Palmas. Las Palmas er i dag Spaniens 8. største by.

Gran Canaria har et befolknings gennemsnit på 465 mennesker pr. kvadratkilometer, den højeste befolkningstæthed ikke kun i øgruppen, men også i alle Europas regioner. Næsten halvdelen af befolkningen er koncentreret i byen Las Palmas, og en stort etnisk blanding giver den et meget kosmopolitisk præg.

Som et resultat af at have været en bro mellem Europa og kontinenterne Amerika og Afrika i så lang tid, har mange medlemmer af andre nationer - især handelsfamilier og søfolk - slået sig ned på de kanariske øer meget tidligt.

Deres efterkommere er fuldt integreret i øens samfund, hvor ingen ville nægte dem deres status som "ægte kanarier",

 
Instituto Canario de Estadística https://www.gobiernodecanarias.org
National Statistics Institute https://www.ine.es
   

Bedste valg før, på og efter rejsen  -  Canario.dk  -  Vi prøver hele tiden på at finde de bedste tilbud på nettet, så du er sikker på en god kvalitet til en fair pris.

Home Copyright © 2003 -   canario.dk  -  All rights reserved  -  Terms & conditions   -  Webdesign Til toppen